About us

Browse products

Piața de centre de date din Europa Centrală și de Est: perspective pozitive pentru 2015

February 2015

(...)

Nu există nicio îndoială că grupul Deutsche Telekom (DT), operând în unele piețe sub brandul T-Mobile, prin sucursalele și companiile din grup, deține cea mai mare cotă din piața de centre de date din CEE. Conform estimărilor PMR (o companie de cercetare de piață din CEE) depășind o cincime în privința suprafeței alocate centrelor de date la sfârșitul lui 2014. Poziția DT s-a îmbunătățit semnificativ după recenta achiziție a GTS Central Europe. Tranzacția presupune preluarea tuturor centrelor de date GTS din regiune, cu excepția celui din Slovacia. În prezent, după preluarea GTS, DT deține peste 25 de centre de date în regiunea CEE, în Bulgaria (T-Mobile), Cehia (T-Mobile), Ungaria (Magyar Telekom și GTS), Polonia (T-Mobile și GTS), Romania (Telekom Romania și GTS) și Slovacia (Slovak Telekom).

(...)

Source: http://ittrends.ro/2015/02/piata-de-centre-de-date-din-europa-centrala-si-de-est-perspective-pozitive-pentru-2015/

view complete list of it & telecoms articles in media »